onsdag 4. februar 2009

Feite Michael

I tråd med første bud i manifestet vårt vil vi senke terkselen for å være feit. Vi noterer oss med glede her i Feit & Folkelig at vi nylig har fått selskap av mannen med 14 OL-gull, Michael Phelps.

Under tittelen "Se, Phelps har feitet seg opp" melder VG at mannen ikke har trent på like lenge som oss i Feit & Folkelig. Det har hatt en synlig positiv effekt for gutten at han har tatt det med ro i noen måneder. For de fleste av oss i Feit & Folkelig redaksjonen vekker jo også Michaels dagsmeny misunnelse. Vi ville dødd for den dietten. Eller av den.

Vi vil ikke i denne omgang ta stilling til om det han har bedrevet i mellomtiden er folkelig, men nøyer oss med å ønske Michael velkommen i de feites rekker.

Vi legger ved et bilde av Michaels gamle jeg som tynn og trendy, og ber leserne tenke over om det er slike som skal være forbilder for barna våre:

3 kommentarer:

  1. Det var på tide at denne mannen tok tak. Spinklere kan skulle man lete lenge etter. Endelig har han tatt til fornuft! Mon tro hvor folkelig han er?!

    SvarSlett
  2. Nice hyperlinking!
    Good work - despite the folkelighet

    SvarSlett